Cat timp a trecut, de cand am facut prima data acesta prajiturica??? Cam un an. Si nu ne mai saturam de ea!!! De simplitatea ei, de gustul ei...
Ingrediente:
- o cana faina de ovaz
- o cana pudra/faina de cocos
- 2 cani lapte de cocos
- 3/4 cana zahar de cocos
- 2 lingurite ulei cocos
- 2 lingurite tarate psyllium
- o lingurita praf de copt
Amestecati toate ingredientele pana obtineti o pasta omogena. Apoi cu ajutorul unei linguri, puneti-le in forme.
Ungeti cu putin ulei cocos tavile. Stau cam o ora la foc mic, acum depinde foarte mult si de cuptorul vostru. Eu am unul clasic, si l-am folosit pe treapta cea mai mica.
Prajiturelele sunt crocante la exterior si moi la interior. Un deliciu!!!
Spor la bucatarit!!!
Pentru un aspect deosebit, topiti putina ciocolata 70% cacao, si trageti-le prin ea.
O zi minunata!!!